Η Kιάρα Φεράνι απασχολεί έντονα τον ιταλικό Τύπο με την προσωπική της ζωή, τόσο γιατί βρέθηκε στο επίκεντρο οικονομικού ελέγχου από τις ιταλικές αρχές, όσο και γιατί χώρισε πριν λίγες μέρες. Τώρα, φήμες αναφέρουν ότι βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός κληρονόμου γνωστού οίκου μόδας.

Το ilmessaggero.it αναφέρει πως η Ιταλίδα influencer φέρεται να είναι ζευγάρι με τον Tomaso Trussardi, κληρονόμο του ομώνυμου οίκου μόδας. Μάλιστα, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA έγραψε σχετικό ρεπορτάζ.

Όμως, συνεργάτης της Φεράνι έκανε δηλώσεις και διέψευσε το φημολογούμενο ειδύλλιο, ενώ τόνισε πως δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους.

Kιάρα Φεράνι: Η αμήχανη απάντηση που έδωσε συνεργάτης της

Ωστόσο, ο Tomaso έκανε ανάρτηση στα social media και προκάλεσε τριγμούς, γιατί ναι μεν διέψευσε τη σχέση, αλλά «άδειασε» την influencer, τονίζοντας πως γνωρίζονται καλά, γιατί συνεργάζονται χρόνια για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, σημείωσε τα εξής:

«Την Κιάρα Φεράνι τη γνωρίζουμε πολλά χρόνια, από την εποχή που ήταν μια απλή αλλά ταλαντούχα blogger που προσπαθούσε ακόμα να γίνει δεκτή σε επιδείξεις μόδας.

Εμείς πάντα πιστεύαμε σε αυτήν (όπως και στη Βαλεντίνα Φεράνι που συνεργάστηκε εξίσου στενά μαζί μας). Πάντα συμμετείχαν αυθόρμητα στις πρωτοβουλίες μας, όπως και στις πασαρέλες όπου συνάντησα την Κιάρα για τελευταία φορά, πριν από περίπου 4 χρόνια. Πρέπει να πω ότι υπήρχε πάντα μόνο μια σχέση επαγγελματικής εκτίμησης και συμπάθειας με όλη την οικογένεια και από τις δύο πλευρές.

Αρκετά παράξενο να ενοχλείς ένα πρακτορείο ειδήσεων για ένα τσουνάμι σε ένα ποτήρι. Το να απορρίπτεις όλα αυτά με το “δεν τον ξέρω καν” είναι μειωτικό και προσβλητικό σε σύγκριση με ένα επαγγελματικό παρελθόν που αξίζει να μπει στη σωστή του διάσταση. Το να ενοχλείς το ANSA δηλαδή για ένα τσουνάμι σε ένα ποτήρι είναι αρκετά περίεργο. Ίσως, το γραφείο Τύπου της έφαγε πάρα πολλά πανετόνε στην αλλαγή της χρονιάς και δεν το χειρίστηκε σωστά».

Διαβάστε ακόμη: