Διαζύγιο αποφάσισαν να πάρουν, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η γνωστή influencer Κιάρα Φεράνι και σύζυγός της, ο τραγουδιστής Φέντετς.

Η εξέλιξη, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, συνδέεται με τα δικαστικά προβλήματα της Φεράνι, σε βάρος της οποίας διεξάγονται έρευνες που αμφισβητούν την ορθότητα της συνεργασίας της με ιταλικές εταιρίες, για φερόμενες ως φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες.

Ο Φέντεζ, όπως αναφέρεται, δεν ζει πλέον στο πολυτελές διαμέρισμα του ζευγαριού στο Μιλάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες με την γραμματέα του ενώ η Φεράνι, σε πρόσφατες φωτογραφίες της, δεν φοράει βέρα.

Ο τραγουδιστής της ραπ είναι πολύ δραστήριος στο διαδίκτυο, με προσωπικό του podcast, και σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές το όλο του προφίλ ζημιώθηκε από τις έρευνες σε βάρος της συζύγου του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, έχει δύο παιδιά και πέρυσι η Κιάρα Φεράνι είχε συμπαρασταθεί υποδειγματικά στον Ιταλό τραγουδιστή, όταν ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας στο πάγκρεας.

Κιάρα Φεράνι: Η τελευταία κοινή φωτογραφία της με τον Φέντεζ πριν τον χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού τους διέρρευσε από ιστοσελίδα και σύμφωνα με τα όσα γράφει: «Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία της αγάπης τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».

Η Ιταλίδα influencer είναι γενικά πολύ ενεργή στο Instagram και μοιραζόταν συχνά, στιγμιότυπα και βίντεο από την οικογενειακή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα περισσότερα από αυτά, πρωταγωνιστούσε ο Φέντεζ. Όμως, όπως φαίνεται, η Κιάρα Φεράνι το τελευταίο διάστημα, κρατούσε την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει πόζαρε με τον τότε, αγαπημένο της στα χιόνια, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνονταν να απολαμβάνουν μαζί ένα δείπνο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της είχε γράψει: «Μία όμορφη νύχτα Σαββάτου».

Διαβάστε ακόμη: