Ο Οδυσσέας Σταμούλης έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», περιγράφοντας, πώς ζει την καθημερινότητά του, ύστερα από τον πνιγμό του 11χρονου γιου του, το καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός είπε ότι δεν θέλει να αναφέρεται στην απώλεια του παιδιού του, ενώ τόνισε ότι η συμπεριφορά των media προς το πρόσωπό του, ήταν «άγρια».

Αρχικά, για την τηλεοπτική του αποχή, εξήγησε: «Η απουσία μου από την τηλεόραση έχει σχέση και με επιλογή αλλά και πράγματι δεν υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Τώρα όμως νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω σε μια ωραία σειρά, έναν ωραίο ρόλο».

Για το αν ήταν σπάταλος όσο ήταν τηλεοπτικός ηθοποιός, απάντησε: «Ναι ήμουν πολύ σπάταλος στο λεξικό δίπλα στη λέξη έχει φωτογραφία μου».

Ερωτηθείς για το αν του αρέσει η δημοσιότητα που έρχεται ως παρελκόμενο με το επάγγελμά του, ο Οδυσσέας Σταμούλης απάντησε: «Εγώ ζω αυτή την αντίφαση ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός με την έννοια ότι έχω πετύχει από την άλλη δε μ’ αρέσει καθόλου να είμαι διάσημος».

Στην πορεία, ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για το πώς πιστεύει ότι του έχουν συμπεριφερθεί τα media. «Άγρια» απάντησε και πρόσθεσε: «Όχι μόνο με ενοχλεί με θυμώνει και με προσβάλει αλλά το αντιμετωπίζω με τον απέχω».

Τέλος, ο ηθοποιός περιέγραψε αυτή τη χρονιά – εφιάλτη, όπως την αποκάλεσε, μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του αλλά και τον θάνατο της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου.

«Είναι εφιάλτης τι να συζητάμε. Αγγελούδια παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν ένα πατέρα ας το πούμε αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω λοιπόν γι’ αυτό και ούτε θα μιλήσω γιατί είναι σαν να έχει δικιά μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων. Θέλω να σας πω ότι η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς είτε τον ξέρεις η δεν το ξέρεις».

«Περιμένατε την έκταση που θα πάρει; Κάποιοι έρχονταν και στο θέατρο» του είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής. Ο Οδυσσέας Σταμούλης απάντησε: «Ήταν πολύ χυδαία από την άποψη αυτού που είπα πριν, ότι σαν να είχε η δικιά μου η απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από οποιοδήποτε άλλο. Εγώ δεν μίλησα ποτέ ούτε κάλεσα κανέναν ποτέ να του πω για τον πόνο μου».

Σε ερώτηση για το τι του δίνει δύναμη και τι τον ηρεμεί μετά από όσα πέρασε, ο ηθοποιός απάντησε μετά από μια μικρή παύση: «Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι συγκεκριμένο. Μπορώ να πω το ότι δεν έχω επιλογή από το να πραγματοποιώ αυτό που είμαι και έτσι πηγαίνω στην πρόβα, πηγαίνω στην παράσταση, αυτό κάνω. Το βασικό είναι να μας καλά ώστε ο θεατής να έρθει να βρούμε παρηγοριά όχι να παρηγοριόμαστε από τη δουλειά μας».

Τέλος, για το αν έχει σκεφτεί την ψυχοθεραπεία, ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε: «Εγώ με άλλης γενιάς. Όλα για τους ανθρώπους είναι. Πιθανότατα έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη αλλά λένε ότι είναι σύμπτωμα της εποχής».

Οδυσσέας Σταμούλης: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον γιο του

Οδυσσέας Σταμούλης: Στη Σάμο ο ηθοποιός δίπλα στο νεκρό παιδί του

Διαβάστε ακόμη: