Ο σεφ Γιώργος Τσούλης μίλησε για την πρόταση που είχε δεχτεί πριν από δύο χρόνια, να μαγειρέψει για τη Μαντόνα.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για την ευκαιρία που του δόθηκε, όμως τώρα αφηγήθηκε ολόκληρη την ιστορία στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να έχει μείνει άφωνη, μην ξέροντας αν πρέπει να τον πιστέψει ή όχι.

Συγκεκριμένα, αφού τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί να αφήσει ποτέ την Ελλάδα για να πάει στο εξωτερικό, εκείνος την απάντησε: «Δύο φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία Μία με τη Μαντόνα, που της είπα “δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη”».

Το μέιλ που έστειλε στον Έλληνα σεφ ο μάνατζερ της Μαντόνα

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου έρχεται πριν από δύο χρόνια το μέιλ από τον μάνατζέρ της. Πήραμε κάτι τηλέφωνα κι ήταν αληθινό το μήνυμα. Κι είπα ότι αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, τότε να κάνουμε μαζί μια σειρά στο Netflix. Εγώ τα έπαιξα όλα για όλα και μου είπαν “καλά, είσαι χαζός” και δεν μου ξαναπάντησαν».

Όπως ανέφερε ωστόσο, τον προσέγγισαν ξανά μετά από λίγο καιρό. «Μετά από δύο εβδομάδες, μου έστειλε ξανά ο μάνατζερ, ότι με θέλει τελικά η Μαντόνα κι ότι είμαι φιναλίστ μαζί με έναν Πορτογάλο. Από ό,τι μου είπαν, είδαν φωτογραφίες και με προσέγγισαν, δεν ξέρω αν ήταν των φαγητών ή δικές μου. Έγινε αυτό κι εγώ απλά ήθελα να πάω για να πω “από αυτό έφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολόνα” και να τη δείξω και να με απολύσουν μετά. Αλλά δεν πήγα», δήλωσε χιουμοριστικά, με την Ελένη Μενεγάκη να μην καταλαβαίνει αν μιλάει σοβαρά.

Τέλος, ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου μου είχε πει να πάω τότε. Μου είχαν πει τα πάντα, γιατί είχαμε κάνει ένα ραντεβού εδώ, αλλά αποφάσισα να μην πάω. Μετά μου είχε γίνει πρόταση για μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Και σήμερα μου έστειλε στο Instagram η Νία Βαρντάλος, μου είπε ότι θέλει μια συνταγή για μια τυρόπιτα που είχα κάνει, χωρίς φύλλο».

Διαβάστε ακόμη: