Η Άλμπα Κασίγιας είναι ξαδέρφη του διάσημου πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικέρ Κασίγιας, και απέκτησε φήμη μετά από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Η ίδια μιλάει έξω από τα δόντια όταν αναφέρεται για τις ερωτικές της σχέσεις.

Στο κανάλι «mtmad», μοιράζεται ανοιχτά τις εμπειρίες της και σε μια περίπτωση, εξέφρασε μια ιδιαίτερα ωμή άποψη για τις σχέσεις με ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με την Άλμπα, μια πραγματική σχέση περιλαμβάνει δέσμευση και μακροζωία ενώ απορρίπτει την ιδέα να συνάψει κανείς δεσμό με ποδοσφαιριστές λόγω της φήμης ή του στάτους τους.

Για εκείνη, αυτές οι συναντήσεις είναι επιφανειακές και στερούνται πραγματικού νοήματος.

«Σχέση, σχέση, σχέση, σχέση, η αλήθεια είναι ότι δεν ονομάζω σχέση κάτι που κρατάει ένα χρόνο, αν και ο κόσμος νομίζει ότι είχα σχέση με τη μισή Ρεάλ Μαδρίτης, ναι μου έχουν γράψει, αλλά για μένα ένας ποδοσφαιριστής μου φέρνει το ίδιο με μια μπάλα, την κάνω έτσι ώστε να την πετάξω, οπότε δεν με νοιάζει ακριβώς το ίδιο. Ναι, θα μπορούσα να έχω κάνει χίλια πράγματα με όλους αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αυτοί, με όλο το σεβασμό, με στοιχημάτισαν, γιατί είναι άνθρωποι που σου φέρονται σαν να είσαι μπριζόλα βοδιού. Αγάπη μου, δεν είμαι μπριζόλα, είμαι Ζοσελίτο, οπότε δεν είμαι. Άλλωστε, είναι για να μπορούν να το λένε μετά στους φίλους τους, όχι όλα αυτά τα πράγματα, δεν μου αρέσουν τα εύκολα», ήταν τα λόγια της influencer.

Οι απόψεις της Άλμπα Κασίγιας προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα εικόνα για τις σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές στη σύγχρονη εποχή.

Η ειλικρίνειά της και η άρνησή της να συμβιβαστεί με επιφανειακές σχέσεις αναδεικνύει τη σημασία της δέσμευσης και της αυθεντικότητας σε κάθε σχέση.

Μέσα από τα λόγια της, η Άλμπα αμφισβητεί τις κοινωνικές προσδοκίες και υποστηρίζει μια πιο ουσιαστική σχέση αντί να επιδιώκει τη φήμη ή τη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη: