Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στο «Night Out».

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για την καριέρα του και θυμήθηκε τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική, κάνοντας την αυτοκριτική του και επισημαίνοντας τα λάθη που έκανε είτε στη συμπεριφορά είτε σε ρόλους του.

Ο πρωταγωνιστής της μικρής οθόνης αναφέρθηκε λοιπόν, μεταξύ άλλων στην γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την 21χρονη κόρη του.

Σε απόσπασμα της επερχόμενης συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη», ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την κόρη του και την καλλιτεχνική κλίση της.

Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη μου στα 22 της έχει δει 500 παραστάσεις και έχει διαβάσει 1000 έργα

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ντάξει, ρε παιδί μου δεν ξέρω ακριβώς. Φαντάζομαι. Σπουδάζει τώρα, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Εσύ που είσαι νέο παιδί, είμαι σίγουρος γιατί βλέπω ότι το ταλέντο το έχει, κάποια στιγμή θα με σκηνοθετήσει.

Το τι αισθητική έχει αυτό το παιδί, τι γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της, δεν μπορώ. Τι να συζητήσω; Τι να συζητήσω μαζί της; Για το παγκόσμιο θέατρο που ξέρει τα πάντα; Έχει δει, στα 22 της, 500 παραστάσεις και έχει διαβάσει 1000 έργα.

Τι να συζητήσω μαζί της; Να συζητήσω για μουσική, να συζητήσω για ζωγραφική; Τι να συζητήσω; Αισθάνομαι αγράμματος. Όχι, δεν της έδωσα το στίγμα. Γεννήθηκε με αυτό».

Απόστολος Γκλέτσος: Ποια είναι η κόρη του, Βαλίσια

Η Βαλίσια Γκλέτσου είναι η κόρη που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους το 2006, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Η 21χρονη φοιτήτρια μοιάζει πολύ στον μπαμπά της και σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών. Ο 55χρονος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την κόρη του: «Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει ”είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται».

Ο ηθοποιός και η κόρη του πραγματοποιούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: