Χαμό στο TikTok με το «Λουλούδι του δρόμου» του Γιώργου Ρους έχει φέρει η νεαρή τραγουδίστρια, Μαρίνα Σπανού.

Η κόρη του ηθοποιού, Χρήστου Σπανού, και της μουσικού, Μελίνας Παιωνίδου, ξεκίνησε να ασχολείται πιο ενεργά με το τραγούδι την περίοδο της καραντίνας, έκανε live στην Αρεοπαγίτου και πλέον κάνει θραύση στα social media.

H καλλιτέχνιδα έχει ήδη το δικό της φανατικό κοινό και κάθε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok δέχεται «βροχή» από σχόλια, ενώ κάθε live εμφάνισή της είναι sold out.

Βέβαια, πριν ακόμη γίνει viral από την εκτέλεση του τραγουδιού «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους, η 18χρονη- το 2020- Μαρίνα Σπανού, είχε ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έγινε viral στο TikTok

Η νεαρή Μαρίνα Σπανού σπουδάζει υποκριτική, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το τραγούδι ήταν για αυτή από παιδί ένα όνειρο που κατάφερε τελικά να κάνει πραγματικότητα.

Το τραγούδι δεν ήταν το όνειρό της από παιδί, όπως είπε και η ίδια σε συνέντευξη στο «Κρίμα» της Zoe Pre στο YouTube.

Αρκετά μετά την επιτυχία των πρώτων της συναυλιών, έγινε ευρύτερα γνωστό, ότι η Μαρίνα Σπανού είναι η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της μουσικού Μελίνας Παιωνίδου, που διδάσκει στο Εθνικό Θέατρο.

Ένας έρωτας στα 17 της, στάθηκε η αφορμή να έρθει πιο κοντά με το τραγούδι, να αρχίζει να τραγουδάει και να γράφει τα δικά της κομμάτια.

Στην πρώτη καραντίνα ερωτεύτηκε και άρχισε να ανακαλύπτει τη μουσική που της ταιριάζει.

@marinaspanou_σε περιμένω❤️♬ πρωτότυπος ήχος – Elenimiller

«Μέσα σε αυτή τη συνθήκη, ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο όπως ήθελα εγώ να το κάνω και η μουσική είναι ένας πολύ σύντομος και ουσιαστικός τρόπος για να το κάνεις αυτό, οπότε ένα βράδυ περπατούσα στην Αποστόλου Παύλου πιο κάτω από την Αρεοπαγίτου και είδα έναν μουσικό, έπαιζε το αγαπημένο μου τραγούδι ”Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι”. Η ενέργεια του τοπίου μου έκανε κάτι μέσα μου και λέω αυτό είναι, αυτός είναι ο τρόπος”» έχει δηλώσει.

Έτσι πήρε την απόφαση εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, να κάνει το ίδιο. Όπως είπε, οι γονείς της τη στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Αγόρασε με τον πατέρα της τον εξοπλισμό και μέσα σε δύο μέρες έκανε το πρώτο της live στον δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ακολούθησαν κι άλλες μικρές συναυλίες της στον δρόμο, με βίντεο από τους περαστικούς που την παρακολουθούσαν, να αρχίσουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο και κυρίως το TikTok.

Με τον καιρό, όλο και περισσότεροι σταματούσαν στον δρόμο για να την ακούσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια σχεδόν κανονικών διαστάσεων συναυλία.

Διαβάστε ακόμη: