Η ΕΠΟ αδυνατεί να βρει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, δέχεται τη μια άρνηση μετά την άλλη και έχει βρεθεί σε αδιέξοδο. Η Κύπρος αρνήθηκε για δεύτερη φορά να φιλοξενήσει τη μάχη της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι βρίσκονται στο κάδρο και εξετάζονται ως επιλογές, θυμίζοντας ότι έχει αναβληθεί και η σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε., εφόσον στην πραγματικότητα δεν θα είχαν κάτι να αποφασίσουν. Όλα είναι στον αέρα στην παρούσα φάση για το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους.

Στο τραπέζι έπεσε και η λύση της Κωνσταντινούπολης, αλλά απορρίφθηκε. Όσο για το Αγρίνιο, φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, υπό το φόβο προσφυγής στα δικαστικά όργανα λόγω του ότι έχει ουσιαστικά καταπατηθεί η προκήρυξη του Κυπέλλου και δεν θα ήθελαν στην ΕΠΟ να ανοίξουν δικαστικό μέτωπο στην παρούσα φάση.

Όπως και να ‘χει, οι παλινωδίες συνεχίζονται, έχει χαθεί η μπάλα και η ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει λύση. Μην ξεχνάμε ότι για επιλογές όπως το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο φιναλίστ. Προς το παρόν κρατάμε την ημερομηνία (24/5), αλλά και γι’ αυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι όπως έχουν δείξει τα γεγονότα.

Διαβάστε περισσότερα