Η Kylie Jenner αποκάλυψε πρόσφατα ότι το όνομα του δεύτερου παιδιού της είναι Aire μετά από μήνες (και μήνες και μήνες) εικασιών. Αλλά δυστυχώς, το όνομα του μωρού Aire δεν μπορούσε να απέχει περισσότερο από ένα στοιχείο όταν μεταφράζεται στην αραβική αργκό.

Είναι πραγματικά ατυχές.

https://twitter.com/peelijay/status/1617579191360159759?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1617579191360159759%7Ctwgr%5E7a6ad14730200929181431a5c74c525c5a0937c4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pedestrian.tv%2Fentertainment%2Fkylie-jenner-baby-name-arabic%2F

Λίγες στιγμές αφότου η ιδρυτής της Kylie Cosmetics ανακοίνωσε τελικά το όνομα του 11 μηνών της το Σάββατο, οι θαυμαστές επισκέφτηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επισημάνουν ότι σημαίνει «πέος» στα αραβικά.

«Το όνομά του δεν μεταφράζεται καλά», έγραψε ένα TikToker, ενώ ένας χρήστης του Twitter σημείωσε ότι το Aire είναι μια «κοινή» αργκό λέξη για το «πέος μου».

«Ο Θεός να την βοηθήσει αν έρθει στη Μέση Ανατολή», έγραψε ένα άλλο άτομο, ενώ ένα άλλο είπε, «όλοι οι Λιβανέζοι μου συρίζονται αυτή τη στιγμή».

Το Urban Dictionary σημειώνει ότι το Ayre, μια άλλη ορθογραφία του ασυνήθιστου ονόματος, μεταφράζεται μόνο σε «πέος» σε ορισμένες περιπτώσεις, γεγονός που άφησε ορισμένους χρήστες να ξύνουν τα κεφάλια τους.

 Η Kylie άλλαξε το όνομα από Wolf

«Το όνομα του γιου μας δεν είναι πλέον Wolf. H αλήθεια είναι ότι δεν του ταιριάζει. Θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί βλέπω παντού το όνομα Wolf», έγραψε στα Instagram Stories της η Kylie.

Σύμφωνα με το «TMZ», το πλήρες όνομα του μωρού κατά τη γέννησή του ήταν Wolf Jacques Webster και είναι στο πιστοποιητικό γέννησης, επομένως θα υπάρξει νομική διαδικασία για την αλλαγή.

Οι φήμες χωρισμού

Στο μεταξύ όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την τηλεπερσόνα και τον τραγουδιστήνα έχουν χωρίσει. Πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι: «Οι δύο τους είχαν μια σχέση με σκαμπανεβάσματα. Και παρόλο που δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει οριστικά».

Και πρόσθεσε: «Η Kylie και ο Travis ζουν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Με δύο παιδιά, η Kylie δεν βγαίνει πάρα πολύ έξω. Ο Travis από την άλλη πλευρά ζει μια ζωή με ξενύχτια στο στούντιο και έξοδο με φίλους. Οι δύο αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Σημειώνεται ότι Kylie και Travis έχουν μαζί ακόμα μία κόρη, την 4χρονη Stormi, που αποτελεί το νεότερο fashion icon της οικογένειας, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κλέβει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Διαβάστε ακόμη: