Ο γιος της Kylie Jenner και του Travis Scott, που ήρθε στη ζωή στις 2 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με ανακοίνωση της μητέρας του στα social media λεγόταν «Wolf», πλέον δεν έχει όνομα όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Παρά το όνομα που είχα ανακοινώσει η Kylie Jenner και ο ράπερ σύντροφός της, δεν ήθελαν πια ο γιος τους να λέγεται Wolf (λύκος).

Ο λόγος, όπως έγραψε η Κάιλι Τζένερ στο Instagram story της, ήταν ότι «δεν ένιωθαν πως ήταν το όνομά του πια». Παραδέχτηκε, μάλιστα, πως ήθελε να μοιραστεί τα νέα επειδή έβλεπε παντού αυτό το όνομα, αλλά δεν ταίριαζε στον γιο της. Παρόλα αυτά, τo ζευγάρι δεν ανακοίνωσε το νέο όνομα του παιδιού του.

Το συγκεκριμένο story προκάλεσε «φρενίτιδα» στα social media και τους ακολούθους της γυναίκας με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Πολλοί από αυτούς πιστεύουν πως προχώρησε σε αυτή την αλλαγή, επειδή το ίδιο όνομα φέρει και ο γιος της πρώην καλύτερης φίλης της Kylie και fitness guru, Tammy Hembrow.

Λίγο πριν από αυτήν την ανακοίνωση πάντως η 24χρονη Kylie Jenner δημοσίευσε ένα άκρως συγκινητικό video με σπάνιο υλικό από την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Στο νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «To Our Son» η ίδια καταγράφει ολόκληρο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Στο 9λεπτο video μιλούν όλα τα πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον ανάμεσά τους οι αδελφές Kardashian και η Kris Jenner.

Σύσσωμα τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner κάνουν εμφανίσεις on camera για να μοιραστούν τις ευχές και τον ενθουσιασμό τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Kylie.

Το video δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγο πριν η Kylie φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η 24χρονη ρωτά τον Travis Scott αν είναι έτοιμος να κάνει άλλο μωρό, και εκείνος απαντά με σιγουριά: «Είμαι έτοιμος».

Λίγο αργότερα ακούγεται κάποιος να λέει: «Ο γιος σου είναι εδώ! Συγχαρητήρια, Kylie!».

Το βίντεο με τις σπάνιες στιγμές από την εγκυμοσύνη της Kylie: