Η Kylie Jenner είναι έγκυος για δεύτερη φορά και το επιβεβαίωσε μέσω ενός βίντεο στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Η 24χρονη επιχειρηματίας μέσω της ανάρτησής της δείχνει τη στιγμή που είδε το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ εγκυμοσύνης με την ίδια να τρέχει χαρούμενη στον Travis Scott και να του το ανακοινώσει.

«Stormi, θα έχουμε ένα μωράκι», λέει η «γιαγιά» Κρις Τζένερ στην εγγονή της και συνεχίζει: «Αυτή είναι από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής μου».

Επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να περιμένει το δεύτερο παιδί της

Να υπενθυμίσουμε πως τον Απρίλιο του 2019, η Κάιλι Τζένερ, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά.

Επίσης, εδώ και μερικές εβδομάδες, τα δημοσιεύματα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Kylie Jenner, ήταν αμέτρητα, με την ίδια να παραμένει σιωπηλή μέχρι να έρθει η τέλεια στιγμή για να τα επιβεβαιώσει.

Τι δείχνει το βίντεο;

H 24χρονη συμπεριέλαβε στο βίντεο στιγμιότυπα από την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος, όπως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά και το φιλί του Scott στην κοιλιά της.

Επιπλέον, η Kylie Jenner μοιράστηκε εικόνες από τη στιγμή που έκανε τον πρώτο υπέρηχο αλλά και τη μικρή Stormi να αποκαλύπτει την είδηση στην γιαγιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Κρυφή η πρώτη της εγκυμοσύνη

Μετά τις φήμες λοιπόν, που είχαν κυκλοφορήσει περί δεύτερης εγκυμοσύνης, η Kylie Jenner ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει να ανακοινώνει την είδηση στην μητέρα της, Kris Jenner, και το ταιρί της, Travis Scott.

Πάντως, η Kylie Jenner είχε κρατήσει κρυφή την πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά φαίνεται ότι πλέον νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με το κοινό της.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, η τηλεπερσόνα δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της και είναι άγνωστο το πότε θα γεννήσει.