Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Kylie Jenner (Κάιλι Τζένερ), η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Η γνωστή influencer, Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τέσσερα χρόνια και μια ημέρα μετά τον ερχομό της κόρης της Stormi, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη σταρ του Instagram, ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το χέρι της 4χρονης κόρης της, Stormi, να κρατά το χέρι του μωρού. Κάτω από την φωτογραφία έχουν σχολιάσει οι αδερφές της Kylie, αλλά και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, Travis Scott.

Η Κάιλι Τζένερ έγινε για 2η φορά μητέρα – Η τρυφερή ανάρτηση

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει την 4χρονη κόρη τους, Stormi, να κρατά το χέρι του νεογέννητου μέλους της οικογένειας, η οποία συνοδεύεται από μια λεζάντα με ένα emoji μπλε καρδιά και την ημερομηνία 2/2/22.

Η Kylie Jenner έγινε μητέρα για δεύτερη φορά - Η φωτογραφία στο Instagram

Η μητέρα της και μάνατζέρ της, Kris Jenner, σχολίασε «Angel Pie» κάτω από τη φωτογραφία και η αδερφή της Kylie Kourtney Kardashian έγραψε «Mommy of two life».

Η μητέρα της Κάιλι και μάνατζέρ της, Kris Jenner, έχει εξυμνήσει ουκ ολίγες φορές τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τη Stormi και αλλά και το πόσο καλή μαμά είναι, βάζοντας ως προτεραιότητα και μόνο το παιδί ακόμα κι αν βρίσκεται εν μέσω ενός πολύ σημαντικό meeting.

Η Kylie Jenner ενώ είχε χωρίσει με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ράπερ Travis Scott, είχε διατηρήσει μαζί του μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους.

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί επανασύνδεσης είχαν φουντώσει ξανά, με την τελευταία είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης, περίπου τον Σεπτέμβριο, να επιβεβαιώνει για τα καλά το κοινό μέλλον της σχέσης τους.