Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Χρυσόγονος, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης, τόνισε ότι «ο κασσελακισμός είναι στην ουσία μία υποπερίπτωση τραμπισμού» ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε ότι «θεωρητικά μεν εμφανίζεται ως αρχηγός ενός αριστερού κόματος – ο ίδιος βέβαια λέει ότι θα καλύψει άνετα και την κεντροαριστερά – φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή Μαυρογιαλούρου. Ένας Μαυρογυαλούρος του 2024 που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται. Υπόσχεται ότι θα αυξήσει τις δαπάνες για την υγεία στο 5% του ΑΕΠ ενώ οι δαπάνες για την υγεία είναι ήδη στο 5,8%».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά»

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά, είναι κασσελακισμός, μια ακατάσχετη δημαγωγία».

«Εάν είναι στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με ποσοστά ας πούμε της ΝΔ κοντά στα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2019 στο 33% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, και το ΠΑΣΟΚ πιο κάτω, το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές του 2027 θα είναι στην πραγματικότητα μονότερμα. Θα είναι προδιαγεγραμμένη η εκ νέου επικράτηση της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Διαβάστε ακόμη: