Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ένας ακόμη κατηγορούμενος, τον οποίο η ανήλικη είχε αναγνωρίσει ως κακοποιητή της στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις Αρχές.

Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Χθες, Τρίτη είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Αναφορικά με τον πρώην διαιτητή, Φίλιππο Ντόβα, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση «καίει» τον Ηλία Μίχο, ο οποίος επιμένει στην αθωότητά του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, ο Μίχος την έστελνε από σπίτι σε σπίτι για να γνωρίσει τα άτομα με τα οποία αργότερα θα της έκλεινε ραντεβού. Μεταξύ αυτών, ήταν επιστήμονες, επιχειρηματίες, παντρεμένοι με παιδιά.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη για τον 65χρονο δερματολόγο, πήγε στο γραφείο του έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου. «Με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του», είπε το κορίτσι εξηγώντας την τακτική του μαστροπού της. Με τον ίδιο τρόπο την έβαλε να προσεγγίσει και έναν οδοντίατρο.

Διαβάστε περισσότερα