Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν σήμερα μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι που σήμερα προφυλακίστηκαν, είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση όπως και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Οι κλήσεις εστάλησαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις Αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του. Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.

Όλη η κατάθεση της 12χρονης – «Είναι καλά τα λεφτά, θα είναι σταθερός σου» της είπε ο Μίχος για τον δερματολόγο

Όλη την 5η κατάθεση της 12χρονης απο τον Κολωνό που στάθηκε η αιτία να συλληφθεί ο δερματολόγος και τέσσερα ακομη άτομα, την περασμένη Τετάρτη

Μέσα από τις 23 σελίδες της απομαγνητοφωνημένης κατάθεσης που έδωσε στις 21:00 της 3ης Φεβρουαρίου, στο «Δωμάτιο Δικανικής Εξέτασης Ανήλικων Θυμάτων» του 8ου ορόφου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, το κοριτσάκι, ξετυλίγει όλο το κουβάρι της ζοφερής αυτής υπόθεσης.

Τι λέει για τον δερματολόγο, έναν οδοντίατρο-οδοντοτεχνίτη που ακομη δεν έχει συλληφθεί, τον «περίεργο» πελάτη που αιμορραγούσαν τα γεννητικά του όργανα, τον πελάτη που έστελνε τη σύζυγο και την 6χρονη κόρη του στην πλατεία για να τη βιάσει στο σπίτι του και κουβαλούσε ένα παράνομο πιστόλι και για τον περίφημο Γιώργο, για τον οποίο ο Μίχος, αν και είπε πως ήταν ο άνθρωπος που είχε συνευρεθεί πριν από αυτόν, το παιδί ξεκαθαρίζει πως ήταν ο πρώτος μετά τον βιασμό από τον Μίχο και όχι ο πρώτος πριν τον Μίχο.

Το παιδί, χωρίς περιστροφές και αποφασισμένο να δώσει ονόματα, διαδικτυακά προφίλ και διευθύνσεις, ανακαλεί στη μνήμη του όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί.

Για τον δερματολόγο, θυμάται τα πάντα. Πώς τον συνάντησε μετα απο προτροπή του Μίχου, όταν πήγε και τον βρήκε στο ιατρείο του για να τη βιάσει αρκετές φορές την ώρα μάλιστα που, γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν συνήθως κλείνονταν τα ραντεβού, περίμεναν στον προθάλαμο οι ασθενείς του. «Πήγαινε και μίλα του. Είναι καλά τα λεφτά! Θα είναι ένας σταθερός σου!» της ειχε πει ο Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, για έναν πελάτη αναφέρει πως τον είχε πλησιάσει, προκειμένου να της μάθει να οδηγεί μηχανάκι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Μίχος της είχε πει να πάει να τον βρει, έτσι ωστε να της δίνει το μηχανάκι για να το οδηγεί…

Για τον οδοντίατρο-οδοντοτεχνίτη, λέει ότι ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε ήταν παρόμοιος με αυτόν του δερματολόγου. «Με έστειλε να του χτυπήσω το κουδούνι» είπε το κοριτσάκι.

Διαβάστε περισσότερα