Η Ιρίνα Σάικ αποτελεί ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο της μόδα και πάντα εντυπωσιάζει -είτε περπατά στην πασαρέλα είτε ποζάρει για κάποια καμπάνια μόδας είτε κάνει μια δημόσια εμφάνιση φορώντας ένα σύνολο που εμπνέει τις fashion lovers ανά τον κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους στον κόσμο, όπως Marc Jacobs, Valentino, Salvatore Ferragamo, Burberry, Jean Paul Gautier, Oscar de la Renta και πολλούς ακόμα. Σίγουρα το βιογραφικό της είναι αξιοζήλευτο και πολλά ανερχόμενα μοντέλα θα ήθελα στο μέλλον μια καριέρα σαν τη δική της.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, είναι γνωστή η σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο χώρισε το 2015, όταν γνώρισε τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι δύο τους ακολούθησαν χωριστούς δρόμους το 2019, ενώ έχουν μαζί μια κόρη και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις -μάλιστα φήμες τους θέλουν ξανά ζευγάρι.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια του Marc Jacobs, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνη, πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κρατώντας μια τσάντα. Σε άλλη λήψη τη βλέπουμε τόπλες, με ένα εσώρουχο, ενώ το στήθος της κρύβει η σούπερ σικάτι bucket bag του Marc Jacobs.

Δείτε την Ιρίνα Σάικ να ποζάρει γυμνή για τον Marc Jacobs:

Διαβάστε περισσότερα