Με αφορμή την υπόθεση των δανείων του μεγαλομπαταξή του τραπεζικού συστήματος Μαντωνανάκη, ανεξαρτήτως εάν ο ξενοδόχος την βγάζει καθαρή λόγω αποφάσεων της διαιτησίας και πρωτοφανών αποζημιώσεων εις βάρος του Κράτους, έρχονται στο επίκεντρο της κοινής γνώμης οι υποθέσεις πλείστων όσων μεγαλοξενοδόχων που τυγχάνουν διαχρονικά προνομιακής αντιμετώπισης από το σύστημα.

Και επιβάλλεται να αναδειχθούν για μια ακόμη φορά ύποπτες και περίεργες σχέσεις των τραπεζιτών με τους συστημικούς μεγαλοξενοδόχους.

Προνομιακές χρηματοδοτήσεις, χαριστικές ρυθμίσεις, μη τήρηση υπεσχημένων και σχεδίων εξυγίανσης, μη καταγγελία δανείων στη δικαιοσύνη από τους τραπεζίτες που διαχρονικά κάνουν τα στραβά μάτια και καλύπτουν ημέτερους ξενοδόχους με τις πλάτες -ενίοτε- πρωτοκλασάτων υπουργών των κυβερνήσεων!

Και μπορεί επί σειρά ετών τα δάνεια των media να ποινικοποιήθηκαν! Υπήρξε διωγμός και διώξεις!

Για τους ξενοδόχους ωστόσο των οποίων ο δανεισμός ήταν υπερπολλπλάσιος του συνόλου των ΜΜΕ δεν έγινε κουβέντα, δεν άνοιξε μύτη.

Τα δάνεια ενός και μόνο ξενοδοχειακού ομίλου ξεπερνούν τα 900 εκατ. ευρώ όταν το σύνολο των δανείων των ΜΜΕ της χώρας ανερχόταν σε 1 δις!!!

Και ο όμιλος αυτός ζει και βασιλεύει, τα έχει μπουμπουνίσει, κοροϊδεύει τις τράπεζες, που του κάνουν πλάτες, όπως και σε άλλους πολλούς, ενώ την ίδια ώρα δια μέσω τραπεζιτών νταραβεριτζήδων του έχει ανατεθεί και η διαχείριση άλλων ξενοδοχείων χωρίς να βάλει ούτε ευρώ!!!

Αυτά τα απίθανα συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

Και οι ξενοδόχοι μπορεί να έριξαν έξω το τραπεζικό σύστημα, όμως παραμένουν ανεξέλεγκτοι και αλώβητοι παρά το κανόνι που έσκασαν και το οποίο ενόχως συγκαλύπτουν τραπεζίτες – διαχρονικοί- συνεργοί τους!

Βλέπετε οι φιλοξενίες ετών σε υπουργούς, κομματάρχες, μεγάλο εκπροσώπους του Τύπου, του τραπεζικού συστήματος, της δικαιοσύνης αλλά και φορέων του κράτους και των μηχανισμών του δημοσίου, προφανώς και έπαιξαν ρόλο στο να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι ξενοδόχοι μεγαλομπαταξήδες την ώρα που οι κυβερνήσεις και τα κοράκια βουτάνε ακόμη και την πρώτη κατοικία του κοσμάκη!

Διαβάστε περισσότερα