Κορυφώνεται το «κύμα» εξόδου των εκδρομέων που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ, εν όψει του τριημέρου της 25ης Μαρτίου. Με τον καιρό να είναι σύμμαχος των εκδρομέων καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, θα βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι αυξημένη καταγράφεται η κίνηση στην Αττική Οδό, σε αρκετά σημεία. Καθυστερήσεις τουλάχιστον είκοσι λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό από τον κόμβο Ασπροπύργου έως τα διόδια Ελευσίνας. Νωρίτερα δε, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα μετά τον κόμβο Ηρακλείου προς Ελευσίνα.

Ο καιρός σήμερα

Σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 21, στην Ήπειρο από 3 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα Δωδεκάνησα, 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στη Θράκη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού το βράδυ.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, από το βράδυ όμως θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.