Η Κιμ Καρντάσιαν τελικά κατέληξε σε διακανονισμό με τις επτά οικιακές βοηθούς της, που τη μήνυσαν για απλήρωτους μισθούς και άλλα εργασιακά ζητήματα.

Οι εργαζόμενες κατηγόρησαν τη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία, για καθυστερήσεις στις πληρωμές, ανεπαρκείς συνθήκες εργασίας και έλλειψη παροχών.

Οι εκπρόσωποι της Καρντάσιαν δήλωσαν ότι οι οικιακές βοηθοί προσλήφθηκαν και πληρώθηκαν μέσω τρίτου, απαλλάσσοντάς την, από την άμεση ευθύνη.

Οι όροι του διακανονισμού παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά και τα δύο μέρη συμφώνησαν να επιλύσουν το θέμα μετά την έναρξη συζητήσεων, αποφεύγοντας την προγραμματισμένη δίκη.

Η αγωγή, που κατατέθηκε αρχικά τον Μάιο του 2021, ισχυριζόταν παραβιάσεις όπως μη καταβολή υπερωριών, ανεπαρκή διαλείμματα για γεύματα και έλλειψη αποζημιώσεων για έξοδα. Η Καρντάσιαν αρνήθηκε την ευθύνη για τις φερόμενες παραβιάσεις, τονίζοντας ότι είχε προσλάβει μια τρίτη εταιρεία για την πρόσληψη του προσωπικού.

Παρόμοια αγωγή έχει γίνει και κατά της αδελφής της Κιμ Καρντάσιαν, Κλόε, από μια οικιακή βοηθό, η οποία ισχυρίστηκε παράνομη απόλυση και παραβιάσεις στον χώρο εργασίας.

Αστέρες του Χόλυγουντ συγκέντρωσαν 12 εκατ. δολάρια για παιδιά σε συνθήκες φτώχειας

Διαβάστε ακόμη: