Πλήθος διάσημων έδωσαν το παρών στο φετινό Baby2Baby Gala που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια. Ανάμεσά τους η Κιμ Καρντάσιαν, το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ, η ηθοποιός Ολίβια Γουάιλντ και η Τζέσικα Άλμπα. Στόχος της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η Σάλμα Χάγιεκ έλαβε το τιμητικό βραβείο «Giving Tree» προς τιμήν του ιδρύματός της, το οποίο βοηθά κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο Μεξικό.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που βρίσκομαι σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά. Είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια αυτού του οργανισμού. Τον σέβομαι πολύ» είπε η ηθοποιός στη σκηνή του Pacific Design Center και συνέχισε: «Έχουμε ευθύνη. Είναι η ελπίδα μας. Και όταν μιλάμε για τα απαραίτητα… η αξιοπρέπεια είναι απαραίτητη».

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η αγάπη, η συμπόνια η φροντίδα. Σε αυτό είμαστε όλοι ενωμένοι» κατέληξε.

Baby2Baby Gala

Το γκαλά Baby2Baby, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λος Άντζελες, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως το Met Gala της Δυτικής Ακτής. Απλώς δεν υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που να προσελκύουν τον όγκο και το διαμέτρημα των καλεσμένων.

Πρόκειται για μια εκ φύσεως μοντέρνα βραδιά που διοργανώθηκε από τις συνδιευθύντριες Kelly Sawyer Patricof και Norah Weinstein, με τη βοήθεια των χορηγών Paul Mitchell, City National Bank και Volvo Car USA, για να γιορτάσουν -και να χρηματοδοτήσουν- το έργο του Baby2Baby που εξυπηρετεί 1 εκατομμύριο παιδιά και στις 50 πολιτείες. Μόνο αυτή η μοναδική βραδιά είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου μέρους της ετήσιας χρηματοδότησης της λειτουργίας του Baby2Baby. Φυσικά, αυτό γίνεται πάντα μαζί με άφθονο φαγητό και κοκτέιλ, καθώς και μια επική μουσική παράσταση.

Διαβάστε ακόμη: