Στις 30 Οκτωβρίου σας γράφαμε επί λέξει: «Και για την εδώ θυγατρική της “ψάχνεται” η Vodafone, σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το Λονδίνο. Λέγεται μάλιστα ότι έχει δοθεί σχετική εντολή από τις αρχές Σεπτεμβρίου»…

Αυτό που δεν σας λέγαμε είναι ότι η μητρική “ψάχνεται” πρωτίστως στην ελληνική αγορά για ενδιαφερόμενους αγοραστές, αλλά κάποιες φορές αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα, ακόμα και για τους μη ειδικούς.

Όπως γνωρίζετε, η ΔΕΗ, που απέκτησε ήδη τον Κωτσόβολο, έχει προϊστορία με τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των συνδρομητικών υπηρεσιών διαδικτύου, από την εποχή Νέζη, ενώ και οι σημερινές δύο κεφαλές της διοίκησής της έχουν θητεύσει στον ίδιο κλάδο.

Επιπλέον, θυμίζω ότι η ΔΕΗ δραστηριοποιείται ήδη μέσω της θυγατρικής της, ΔΕΗ Οπτικές Επικοινωνίες, που επενδύει σε τηλεπικοινωνιακό δίκτυο οπτικών ινών, με στόχο σε πρώτη φάση την εξυπηρέτηση πάνω από 400.000 νοικοκυριών, αλλά και επιχειρήσεων στην Αττική και την εν συνεχεία κάλυψη υπερδιπλάσιου αριθμού πελατών της, όχι μόνο στην Αττική.

Τώρα, να εξαγοράστηκε ο Κωτσόβολος, μόνο για να δραστηριοποιείται στην παραδοσιακή του αγορά, άντε και στα εξελιγμένα θερμαντικά σώματα, κάνοντας και εγγραφές νέων πελατών στη ΔΕΗ, λίγο…χλωμό το βρίσκω από μόνο του.

Οπότε, μην θεωρήσετε απίθανο τίποτα, ούτε φυσικά και δεδομένο από τώρα…

Διαβάστε ακόμη: