Το Kia Sportage γιορτάζει 30 χρόνια και σε όλη την Ευρώπη αναμένεται η εορταστική έκδοση Sportage Special Edition. Θα φέρει πολλές μαύρες λεπτομέρειες, αποκλειστικό χρώμα και αποκλειστικούς εσωτερικούς χώρους για ένα μοντέλο που σε αυτές τις τρεις 10ετίες οι πωλήσεις έχουν γράψει πάνω από 7 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

Το SUV από την Κορέα πρωτοκυκλοφόρησε το 1993, το οποίο με την πάροδο του χρόνου έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή και στη χώρα μας. Μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα το 2023».

Για να γιορτάσει αυτή την επέτειο, η Kia παρουσιάζει την Special Edition, μια ξεχωριστή σειρά η οποία χαρακτηρίζεται από νέες αισθητικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Η Special Edition χαρακτηρίζεται από διάφορες λεπτομέρειες όπως γυαλιστερά μαύρα πλαϊνά προφίλ στα παράθυρα και το σπόιλερ, καθώς και ένα σκούρο φινίρισμα χρωμίου μπροστά, πίσω και κατά μήκος της πλαϊνής γραμμής.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σκούρα κρύσταλλα, νέες σπορ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σε γυαλιστερό μαύρο και ποδιές προστασίας κάτω από το αμάξωμα σε σκούρο φινίρισμα χρωμίου.

Διαβάστε ακόμη: