Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέι, την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια  τόνισε: «Όλο τον Αύγουστο έτρεχα, δεν πολυχάρηκα τα παιδάκια μου. Ποτέ δεν τα έχω παραμελήσει και είμαι περήφανη γι’ αυτό, πρώτα είναι αυτά και μετά εγώ, είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά, είμαι πολύ προστατευτική, προσπαθώ να το ελαττώσω».

Για την Καίτη Γκρέι σχολίασε: «Είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για τη γιαγιά μου και με στεναχωρεί αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι διακριτικοί με το θέμα που έχει προκύψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η γιαγιά μου επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα. Εμείς δεν έχουμε καμία επιμέλεια της γιαγιάς μου, δεν ζητήσαμε επιμέλεια, επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της. Εγώ έναν δικόν μου άνθρωπο δε θα τον πήγαινα ποτέ σε ίδρυμα, όσο βαριά και αν ήταν η κατάσταση της υγείας του».

Τέλος, όσον αφορά  την προσωπική της ζωή αποκάλυψε:

«Αποζητώ την ηρεμία στη ζωή μου. Και να είχα μια σχέση, θα επέλεγα να μην το πω, θα το κρατούσα για εμένα. Μπορεί να έκανα γάμο, έπαψα να λέω ‘ποτέ’, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η Αγγελική του σήμερα αγαπάει πρώτα την Αγγελική και μετά οποιονδήποτε άλλο. Με έβαζα κάτω από τους συντρόφους μου, παραμελούσα τον εαυτό μου. Έχω δεχτεί απιστία» είπε συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη με μαύρο μπικίνι ανεβάζει τη θερμοκρασία (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε ακόμη: