Τις διεθνείς σχέσεις σε… άλλο επίπεδο ανεβάζουν διπλωμάτες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου συναντώνται με παγκόσμιους ηγέτες την ημέρα και με συνοδούς πολυτελείας τη νύχτα, όπως υποστηρίζει το Page Six.

Η… ζήτηση είναι μεγάλη αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει το δημοσίευμα, λόγος για τον οποίο συρρέουν στην αμερικανική μεγαλούπολη πανάκριβες συνοδοί πολυτελείας από το Λας Βέγκας, ακόμη και από την Ευρώπη.

«Οι δουλειές ανέβηκαν κατά 20% με 25%», είπε στο αμερικανικό μέσο πηγή που έχει γνώση των… σεξουαλικών συναντήσεων κορυφής. «Κορίτσια καταφθάνουν αεροπορικώς από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη… Είναι σαν συνέδριο συνοδών πολυτελείας.

»Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία, γιατί δεν μπορούν να πάνε σε πρεσβείες ή πρεσβευτικές κατοικίες» σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι συνοδοί πολυτελείας «βγάζουν από 3.000 μέχρι 5.000 δολάρια» από κάθε πελάτη. «Διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή εκεί που βρίσκονται είναι τόσο καταπιεσμένοι… δεν έχουν τέτοια κορίτσια εκεί».

Οι διπλωμάτες αποφεύγουν τα στριπτιζάδικα της Νέας Υόρκης

Όταν η ζήτηση για συνοδούς πολυτελείας αυξάνεται, το ίδιο συμβαίνει και με την επισκεψιμότητα στα στριπτιζάδικα, λέει η κοινή λογική. Αλλά μια άλλη πηγή είπε στο Page Six ότι αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς το τελευταίο που θέλουν οι διπλωμάτες είναι να εκτεθούν.

«Οι συνοδοί πολυτελείας έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση. Οι πολιτικοί τρομάζουν στην ιδέα μήπως χρησιμοποιηθεί κάτι εναντίον τους. Δεν ριψοκινδυνεύουν να συνδέσουν το όνομά τους με την αναζήτηση συνοδών πολυτελείας στο Google. Η περιοχή [της Νέας Υόρκης] όπου διαμένουν είναι κόμβος όπου συχνάζουν συνοδοί πολυτελείας. Υπάρχουν τύποι, που εργάζονται στα μπαρ σε εκείνη την περιοχή, που λειτουργούν ουσιαστικά ως “νταβατζήδες”».

Πάντως, όσοι από τους διπλωμάτες ρισκάρουν μια επίσκεψη σε κάποιο από τα στριπτιζάδικα της Νέας Υόρκης, κλείνουν ιδιωτικά δωμάτια, όπου μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 μέχρι 100.000 δολάρια τη βραδιά», είπε άλλη πηγή στο Page Six.

Διαβάστε ακόμη: