Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε με αιχμηρό τρόπο σήμερα στο γιατί δεν παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση και υπήρχε, μάλιστα, κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, δεν πήγε.

Έτσι λοιπόν, σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης εξερχόμενος από το σπίτι του και κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, είπε χαρακτηριστικά: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τις υπόνοιες του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι θα αποχωρήσει από το κόμμα, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει, λέγοντας «είναι πολιτική ερώτηση αυτή τώρα;». Στο αν βλέπει διάλυση στο κόμμα, απάντησε «όχι».

Διαβάστε ακόμη: