Οι Γιώργος Καραγκούνης και Μάρκο Ματεράτσι γνώρισαν την αποθέωση από φίλους της Ίντερ στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο περιοδείας του ιταλικού συλλόγου με βετεράνους ποδοσφαιριστές. Ο 46άχρονος, με σπουδαία καριέρα στον Παναθηναϊκό, τους «νερατζούρι», τη Μπενφίκα και τη Φούλαμ, αγωνίσθηκε για δύο χρόνια στην ομάδα του Μιλάνου (2003 – 2004, 2004 – 2005), πραγματοποιώντας 41 συμμετοχές και μετρώντας δύο τέρματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter (@inter)

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για ακόμη δύο χρόνια

Το… σίριαλ της παραμονής του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν στις 13/02, την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2025. Το «τριφύλλι» διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, ήτοι μέχρι το 2026.

Παναθηναϊκός, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Ισπανού πλάγιου μεσοεπιθετικού. Πριν από τον σοβαρό τραυματισμό του (ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο) αλλά και ύστερα από αυτόν, ο σύλλογος επέδειξε την επιθυμία να «δέσει» τον Αϊτόρ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα εκ των βασικότερων στελεχών του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 27άχρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τού αποφέρει 800.000€ ετησίως σε μόνιμη βάση (χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων), ενώ, η επίσημη ενημέρωση του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι «ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας για την εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει μέλος έως τον Ιούνιο του 2025!

Παναθηναϊκός, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού κυπέλλου της σεζόν 2021 – 2022, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ενάντια στον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει αγωνισθεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 τέρματα».

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα: «Το μέρος όπου θέλω να είμαι»

Έξι λέξεις, μία φράση, ήταν αρκετή για τον Αϊτόρ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, έως το 2025. Μερικά λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός άσος δημοσίευσε ένα εικαστικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη λεζάντα: «Το μέρος όπου θέλω να είμαι».

Διαβάστε ακόμη: