Σοκ στον Παναθηναϊκό προκάλεσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Αϊτόρ. Το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον Ισπανό επιθετικό, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε.

Ολική ρήξη χιαστού «έδειξε» η μαγνητική τομογραφία κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για έξι μήνες και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Ουσιαστικά, η σεζόν του 26χρονου ολοκληρώθηκε στο ματς με τον Άρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον «έριξε» στη μάχη στο 79ο λεπτό, όταν η αναμέτρηση ήταν ακόμη στο μηδέν, με στόχο φυσικά να βοηθήσει στο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Άρη. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο έδαφος, υποφέροντας. Ο Αϊτόρ έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, καθώς ζήτησε άμεσα τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, όχι μονάχα στον Παναθηναϊκό, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα, καθώς ο Αϊτός είναι αυτός ο οποίος έχει καθορίσει τα περισσότερα παιχνίδια του «τριφυλλιού», μετρώντας 8 γκολ και 2 ασίστ μέχρι στιγμής.

Το… θετικό της υπόθεσης για τον Αϊτόρ είναι το γεγονός πως ότι σε σχέση με τον Τρουαγιέ που τραυματίστηκε επίσης στο γόνατο, ο Ισπανός δεν έχει πειράξει τον μηνίσκο…

Διαβάστε ακόμη: