Για ακόμη μια φορά το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου όπως και του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, αλλά και της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε και συγκεκριμένα στη συνέντευξη που έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον YouTuber, Fipster.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι φίλος του Φίλιππου Τσαγκρίδη, κάτι που επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» την επομένη της συνέντευξης.

«Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και μια χαρά τον έχω δει τον Στέφανο πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο αν του άρεσε η συνέντευξη με εκείνον να απαντάει «ναι».
Ωστόσο, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στην ερώτηση που έκανε ο Fipster στον Στέφανο Κασσελάκη, για τις σχέσεις Καινούργιου – Μπάρκα με έμμεση αναφορά στην περίοδο που η Μπάρκα εθεάθη με τον Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά.

«Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χέστηκαν – συγγνώμη για την έκφραση! Πια δεν νοιάζουν κι εμάς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στέφανος Κασσελάκης: Βαθμολογεί Ελληνίδες τραγουδίστριες μαζί με τον Fipster – Δείτε βίντεο

Καινούργιου για Σκορδά: Nα σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή

https://radar.gr/keyword/stefanos-kasselakis

Διαβάστε ακόμη: