Η Μαρία Αντωνά έκανε μια αναφορά στον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη στο «Happy Day».

Η ραδιοφωνική παραγωγός είπε  ότι δεν ήθελε ο χωρισμός της να πάρει τέτοια έκταση στα μέσα καθώς η ίδια ήταν διακριτική σχετικά με αυτό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή να απασχολήσει σε αυτό το επίπεδο η προσωπική μου ζωή. Ήταν μια δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, ήσυχη και ήρεμη, όπως πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Το διαχειρίστηκα ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία» ανέφερε.

Σχετικά με το αν οι φίλοι του πρώην ζευγαριού επέλεξαν «στρατόπεδο» σχολίασε: «Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι». Τέλος, κάλεσε δίπλα της στο σημείο που έκανε δηλώσεις την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και οι δυο τους μίλησαν για το φλερτ που δέχονται αυτό το διάστημα. «Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική» δήλωσε, η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά: Έτσι ξεπερνάει τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε για Άρη Σοϊλέδη: Έχουμε πάψει να μιλάμε

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σοϊλέδη: Οι φήμες ότι είχε προχωρήσει τη ζωή του όσο η Μαρία Αντωνά έλειπε, επιβεβαιώνονται

Διαβάστε ακόμη: