Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλυψε σε ανάρτησή του τη Δευτέρα, 27 Μαΐου, ότι ο 7χρονος γιος του υπεβλήθη σε ακόμη μια εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Ο 56χρονος παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου του που χαμογελάει από το κρεβάτι νοσοκομείου, αναφέροντας στη λεζάντα πως ο μικρός Μπίλι μπήκε στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, για το δύσκολο χειρουργείο, το Σαββατοκύριακο. Το 7 ετών αγόρι, που ο Κίμελ απέκτησε με τη σύζυγό του Μόλι, γεννήθηκε με συγγενή καρδιοπάθεια το 2017.

Ο Κίμελ έγραψε: «Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο μικρός μας Μπίλι έκανε την τρίτη (από τις τρεις, ελπίζουμε) εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μπήκαμε σε αυτό με πολλή αισιοδοξία και σχεδόν εξίσου πολύ φόβο και βγήκαμε με μια νέα βαλβίδα μέσα σε ένα χαρούμενο και υγιές παιδί». Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν σκληρά για την επέμβαση και βοήθησαν τόσο τον μικρό Μπίλι, όσο και του γονείς του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Kimmel (@jimmykimmel)

Τέλος, τόνισε: «Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Mόλι…και εσένα Μπίλι, που είσαι ο πιο δυνατός (και πιο αστείος) 7χρονος που ξέρουμε. Υπάρχουν τόσοι πολλοί γονείς και παιδιά που δεν έχουν την τύχη να γυρίζουν στο σπίτι τους μετά από πέντε ημέρες».

Διαβάστε ακόμη: