Η Danielle Bregoli ή αλλιώς Bhad Bhabie είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες χρήστες με τζίρο 49 εκατομμύρια δολάρια το 2021. Με 24 δολάρια το μήνα, οι θαυμαστές της μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία και να βλέπουν φωτογραφίες και βίντεο με εσώρουχα. Χωρίς την προσθήκη συμβουλών και επιπλέον χρημάτων που επιτρέπουν την πρόσβαση σε πιο ρητό ή ακόμη και εξατομικευμένο περιεχόμενο. Η 19χρονη συγκαταλέγεται στους 50 πιο ακριβοπληρωμένους δημιουργούς του κοινωνικού ιστού στον κόσμο: “Κερδίζει όσα και οι κορυφαίοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ”, γράφει το Forbes.

Η Bregoli έγινε γνωστή το 2016 μετά την εμφάνισή της σε ένα επιτυχημένο talk show, το οποίο της χάρισε αρκετούς οπαδούς. Αργότερα ακολούθησε καριέρα ως ράπερ, αλλά ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα πετύχαινε την οικονομική ικανοποίηση που της έδωσε το Onlyfans.

Τελευταία της επαγγελματική κίνηση ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο κατάλληλα μόνο για ενηλίκους, κάτι που την έκανε εκατομμυριούχο.

Μάλιστα αν και αρκετοί δεν πίστεψαν τον ποσό, αυτή έσπευσε να τους το αποδείξει.

Η νεαρή είχε γίνει γνωστή πριν από 6 χρόνια, όταν ως 13χρονη είχε εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr.Phil, εκεί όπου παρουσιάστηκε ως ένα κορίτσι με προβλήματα συμπεριφοράς.

Η μητέρα της τόνισε, ότι έχει μπλεξίματα με κλοπές αυτοκινήτων, διακίνηση ναρκωτικών και διάφορες άλλες παρανομίες, ενώ ως… κλασικά αμερικανικά σόου, δεν δίστασαν να την φέρουν σε δύσκολη θέση ρωτώντας την για τον πατέρα της που δεν γνώρισε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: