Πληθαίνουν, το τελευταίο διάστημα, οι εγγραφές στις πλατφόρμες ερασιτεχνικού πορνό, όπως για παράδειγμα είναι το OnlyFans, οι οποίες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας.

Μάλιστα, ολοένα και περισσότερες είναι οι γυναίκες της «διπλανής πόρτας», οι οποίες αποφασίζουν να αναζητήσουν ένα επιπλέον εισόδημα πουλώντας υλικό για ενηλίκους σε ακολούθους οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν συνδρομή για να απολαμβάνουν αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες.

Στην ποικιλία των παροχών που μπορεί να αναζητήσει κάποιος είναι από live show, έως και ιντερνετικό σεξ.

Οι πλατφόρμες αυτές, οι οποίες έχουν κερδίσει αμέτρητους φανς όλα αυτά τα χρόνια, εμφανίστηκαν ως μια ευκαιρία για νεαρές ή και μεγαλύτερες Ελληνίδες να εξασφαλίσουν ικανοποιητικά έσοδα, αναρτώντας με ερεθιστικό υλικό τους συνδρομητές, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χαζέψουν -έστω και μέσω οθόνης- τα θέλγητρα μιας καθημερινής γυναίκας που θα τους εξιτάρει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας Ελληνίδας YouTuber η οποία άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans.

Σε αυτό, εκτός από γυμνές φωτογραφίες της και «παιχνίδια» με sex toys, ανεβάζει για τους συνδρομητές της βίντεο σκληρού πορνό σε τρίο με δύο άντρες, λεσβιακό σεξ και πολλά ακόμα.

Μία από τις πολλές content creators του Onlyfans, ηλικίας 26 χρόνων, με ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό προφίλ και περίπου 200 fans, εξήγησε ότι οδηγήθηκε στην πλατφόρμα επειδή της το ζητούσαν επίμονα οι ακόλουθοί της στο Instagram, και έφτασε να έχει «πελάτες» που την πληρώνουν για το αποκαλυπτικό υλικό της, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από χώρες με μεγάλες κοινότητες ομογένειας.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βιοπορίζεται αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο από το σπίτι της, παρότι αριθμητικά το κοινό έχει αυξομειώσεις, άρα και τα έσοδα.

Όπως τονίζει η ίδια στράφηκε στην επιλογή αυτή καθώς εργαζόταν περιστασιακά και δεν είχε σταθερό εισόδημα.

«Μέσα σε λίγες μέρες, εν μέσω καραντίνας, κατάφερα να βγάλω έναν καλό μισθό. Αυτό ήταν και το κίνητρο για να συνεχίσω και όσο αυτό πουλάει θα το κάνω» υπογραμμίζει.

OnlyFans: Η μεγάλη ζήτηση για τις…γυναίκες «της διπλανής πόρτας»

Μεγάλη ζήτηση, ωστόσο, παρουσιάζουν όλο και περισσότερο οι λεγόμενες γυναίκες της «διπλανής πόρτας», δηλαδή καθημερινές κοπέλες που κερδίζουν έδαφος με το ερασιτεχνικό παρουσιαστικό και τις ατέλειές τους.

Τέλος, δεν είναι λίγα πλέον τα ζευγάρια Ελλήνων που προσφέρουν στους ακολούθους τους βίντεο από την καθημερινή σεξουαλική τους δραστηριότητα, έχοντας διαπιστώσει ότι τα ερασιτεχνικά βιντεάκια που ανέβαζαν σε γνωστές ιστοσελίδες πορνό έκαναν θραύση!

 

Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα πουλήσω την εγκυμοσύνη μου στο Only fans, σιγά μην την δείτε δωρεάν

 

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Τα σενάρια για τις νέες επιδοτήσεις της κυβέρνησης

Πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί: Έρευνα το υπολόγισε ακριβώς

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν, μετά τις διακοπές – Τι λένε οι ειδικοί για τα μέτρα