Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση για την ανανέωση του Ραφαέλ Λεάο με τη Μίλαν, είναι γεγονός. Ο Πορτογάλος πλάγιος μεσοεπιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία με τους «ροσονέρι» έως το καλοκαίρι του 2028. Πλέον, ο «αστέρας» του ιταλικού συλλόγου δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο λήγει την 30ή Ιουνίου 2028, αφήνοντας πίσω κάθε αμφιβολία για το μέλλον του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan)

Η εξεύρεση λύσης με την τιμωρία του, σχετικά με την αποχώρηση από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με προορισμό τη Λιλ (και το πρόστιμο των 17.000.000€ που τού είχε επιβληθεί) διευκόλυνε τις διαπραγματεύσεις. Η αύξηση στον μισθό του, καλύπτουν τις απαιτήσεις που είχε, αφού θα αμείβεται με 5.000.000€ ετησίως, συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Από εκεί και πέρα, η Μίλαν εξασφαλίζεται σε περίπτωση «επίθεσης» άλλων ομάδων για τον 23άχρονο διεθνή άσο, ο οποίος μετρά 41 τέρματα και 29 ασίστ με τους «ροσονέρι», σε 162 αναμετρήσεις. Η ρήτρα αποδέσμευσης που τοποθετήθηκε στο συμβόλαιο, φθάνει τα 175.000.000€, ποσό – ρεκόρ για τα ιταλικά δεδομένα.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, ελπίζουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Βρήκαμε τη χρυσή τομή και είμαι ευτυχισμένος. Το μυαλό βρίσκεται στη Βερόνα και έπειτα, στη νέα σεζόν, όπου θέλουμε να κερδίσουμε πολλά σημαντικά πράγματα. Θα δούμε, αν αλλάξω αριθμό. Το “17” είναι ξεχωριστό για εμένα, θα δούμε», τόνισε ο Ραφαέλ Λεάο, εξερχόμενος των γραφείων της Μίλαν εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan)

Διαβάστε ακόμη: