Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να αποκτήσει τον Ράφαελ Λεάο και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στη Μίλαν τον Τζακ Γκρίλις, ως αντάλλαγμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttomercatoweb”.

Ο Ράφαελ Λεάο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη Μίλαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τη συμβολή του να είναι σημαντική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, γεγονός που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μάλιστα, ο 23άχρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός κατάφερε να «λάμψει» και με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας στο εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ακόμη και αν ήταν δεύτερη επιλογή για τον Φερνάντο Σάντος, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα τέρματα.

Ο νεαρός άσος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τού προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή σχεδόν τις διπλάσιες από εκείνες που λαμβάνει ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν, προκειμένου να παραμείνει (6.5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν). Μάλιστα, οι «πολίτες» εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν στους «ροσονέρι» τον Τζακ Γκρίλις ως αντάλλαγμα.

Διαβάστε ακόμη: