Η Μίλαν πανηγύρισε την Κυριακή (22/05) την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της πλούσιας ιστορίας της και ο άνθρωπος που την οδήγησε σε αυτή την επιτυχία, προχώρησε σε τατουάζ εις το… όνομα του πολυπόθητου τίτλου.

Πλεόν, το σχέδιο με μία ασπίδα στα χρώματα της ιταλικής σημαίας και ο αριθμός 19 στη μέση, «κοσμεί» το αριστερό αντιβράχιο του 56άχρονου προπονητή της ομάδας του Μιλάνου.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε φιλάθλου της Μίλαν»

Ο «καβαλιέρε» δεν έκρυψε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την κατάκτηση του τίτλου της Σέριε Α από τη Μίλαν, αναφέροντας σε δημόσιο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «είναι ο ιταλικός σύλλογος με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο», ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και την Ίντερ για την προσπάθειά της καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

«Βαθιά η συγκίνηση, όταν βλέπεις το “σκουντέτο” στις φανέλες της Μίλαν. Η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε φίλου των “ροσονέρι”.

Η Μίλαν είναι η ιταλική ομάδα με το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο. Μία ομάδα, η οποία μού έχει προσφέρει τόσα πολλά και έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου, επιτρέποντάς μου παράλληλα, να διατελέσω Πρόεδρος.

Ακολουθώ τη Μίλαν από παιδί, όταν ο πατέρας με πήγαινε στο γήπεδο για να χαρώ και να υποφέρω μαζί της, ως Μιλανέζος.

Θα ήθελα να συγχαρώ και την Ίντερ, που αγωνίσθηκε στο μεγάλο πρωτάθλημα και πάλεψε έως το τέλος, με αποφασιστικότητα και ποιότητα», έγραψε ο κ. Μπερλουσκόνι.

Η δημοσίευσή του: