Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται, για μια ακόμα φορά, να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Οι Παριζιάνοι έχουν «βάλει στο μάτι» τον Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν και έχουν ξεκινήσει ενέργειες για να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι!

Οι ομάδες στην Ευρώπη που μπορούν να ρίξουν στο τραπέζι για χάρη ενός ποδοσφαιριστή ποσά που υπερβαίνουν κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια ευρώ είναι μετρημένες και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία αυτές.

Τα τελευταία χρόνια οι Γάλλοι καταφέρνουν να έχουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας. Παίκτες που τα ονόματά τους είναι κινητά brands, τα οποία όπου και να βρίσκονται πουλάνε σαν… τρελά. Κιλιάν Εμπαπέ, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Νέιμαρ και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου όπως τονίζει το δημοσίευμα της ιταλικής Tuttosport βλέπει πως ο Λιονέλ Μέσι πιθανότατα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ολοκληρώνει στο τέλος της σεζόν το διετές συμβόλαιό του και κατά τους Ιταλούς προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Θέλει να παίξει ξανά στο Καμπ Νου και να κλείσει εκεί τη σπουδαία καριέρα του.

Έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν θα βγει ξανά στις αγορές για να αναπληρώσει το κενό του Αργεντινού. Να φέρει δίπλα στους Εμπαπέ και Νέιμαρ έναν ποδοσφαιριστή αντάξιο του ταλέντου τους και των απαιτήσεων τους. Το ιταλικό ΜΜΕ αποκαλύπτει το σχέδιο της Παρί Σεν Ζερμέν για την αρπαγή του Ραφαέλ Λεάο από τη Μίλαν. Ο Πορτογάλος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το 2024. Οι συζητήσεις για την ανανέωση του βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως η Παρί θέλει να τις μπλοκάρει.

Για τον λόγο αυτό ρίχνει στο τραπέζι το απίστευτο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικά της άμεσα τα δικαιώματα του ταλαντούχου επιθετικού. Ένα νούμερο το οποίο αν όντως φθάσει στα γραφεία των «ροσονέρι» αλλάζει πλήρως τα δεδομένα. Πως να αρνηθείς τέτοια πρόταση!

Διαβάστε ακόμη: