Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα αποτελέσει το τελευταίο της πλούσιας καριέρας του, σε συνέντευξη στη λατινοαμερικάνικη τηλεοπτική πλατφόρμα Star+.

«Σίγουρα, αυτό θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ. Σωματικά, αισθάνομαι πολύ καλά και μετρώ αντίστροφα για την εκκίνηση του εφετινού Παγκόσμιου Κυπέλλου», τόνισε αρχικά.

Όσον αφορά τον τίτλο του φαβορί που συνοδεύει την πατρίδα του για την επικείμενη διοργάνωση, ανέφερε πως ιστορικά, η Αργεντινή θα θεωρείται πάντοτε από τις βασικές υποψήφιες για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχουν ομάδες που –αυτή τη στιγμή– βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, παρά τη φανταστική φόρμα της «αλμπισελέστε».

«Αν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ; Ναι, σίγουρα. Νιώθω καλά σωματικά και εφέτος, μπορώ να κάνω μία πολύ καλή προετοιμασία, κάτι που δεν έγινε πέρυσι, έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα.

Μετρώ αντίστροφα για το Μουντιάλ, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μικρό άγχος. Όλοι λέμε ότι η στιγμή έφθασε, είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αναρωτιόμαστε πώς θα πάει. Από τη μία, ανυπομονούμε να έλθει και από την άλλη, θέλουμε να ολοκληρωθεί με όμορφο τρόπο», επεσήμανε ο Λιονέλ Μέσι.

Σχετικά με τις βλέψεις της Αργεντινής και το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ως «φαβορί» για την κατάκτηση του τίτλου, ο 35άχρονος «θρύλος» τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή περίοδο και έχουμε ένα εξαιρετικά δυνατό γκρουπ παικτών.

Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αυτός είναι ο λόγος που το Μουντιάλ είναι τόσο ξεχωριστό, επειδή τα φαβορί δεν καταλήγουν πάντα να νικούν και να έχουν την αναμενόμενη πορεία.

Δεν ξέρω αν είμαστε οι βασικότεροι υποψήφιοι, η Αργεντινή ανέκαθεν ήταν ένα από τα φαβορί σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρισκόμαστε σε μία καλή στιγμή, όμως, δεν είμαστε φαβορί, πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι σε καλύτερη κατάσταση», ολοκλήρωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε ακόμη: