Για το εξώφυλλο της Vogue Spain πόζαρε η Λίλα Μος, κόρη του διάσημου μοντέλου Κέιτ Μος και του εκδότη περιοδικών Τζέφερσον Χακ, με θέμα τον κλόουν.

Μιλώντας στο περιοδικό για το τεύχος Μαρτίου σχετικά με το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μητέρας της, η 21χρονη Λίλα δήλωσε: «Είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου».

Μοντέρνος κλόουν η Λίλα Μος στη Vogue Spain

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα social media τόσο η Λίλα Μος όσο και η Vogue Spain, το νεαρό μοντέλο ποζάρει ντυμένο σαν κλόουν με ένα ριγέ σακάκι με κορδόνια και υπερμέγεθες καπέλο μέσα σε μια χιονόμπαλα, ενώ σε μια άλλη επιδεικνύει τους κοιλιακούς της με ένα κόκκινο corp top με πελώρια φουσκωτά μανίκια και ασορτί κόκκινο πουά καλσόν.

Όσο για τη φωτογραφία του εξωφύλλου, η Λίλα Μος φοράει ένα ασημένιο κορμάκι με κρόσσια, με θέμα την ντίσκο, και παστέλ μεταλλικές αποχρώσεις μακιγιάζ.

Θα ακολουθήσει την καριέρα της μητέρας της;


Ερωτηθείσα εάν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να γίνει κι εκείνη μοντέλο, η Λίλα δήλωσε: «Όταν ήμουν μικρότερη δεν το σκεφτόμουν γιατί η μητέρα μου αρνούνταν να με αφήσει να μπω στη βιομηχανία. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν και θα φρόντιζαν να είμαι καλά»

Και προσθέτει: «Όταν ίδρυσε το πρακτορείο της (Kate Moss Agency) χαλάρωσε, επειδή ήξερε ότι θα μπορούσε να επιβλέπει τα πάντα και πως θα με φρόντιζαν. Και τότε κατάλαβα πως έτσι έβγαζε νόημα».

«Είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου»


«Όταν ήμουν μικρότερη φαντασιωνόμουν πως ίσως κάποια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει. Δεν νομίζω βέβαια ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά, ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου»

«Μεγάλωσα βλέποντας πόσο απαιτητικό είναι αυτό το επάγγελμα και πόσο πολύ πρέπει να ταξιδεύεις μόνη σου. Οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε έγιναν η οικογένειά της επειδή τους έβλεπε τόσο συχνά. Είδα πώς δένονταν μεταξύ τους και αυτό είναι ωραίο».

Διαβάστε ακόμη: