Η Κέιτ Μος έκλεισε τα 50 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά της με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, που δεν θυμίζει σε τίποτα το ξέφρενο party girl των ’90s.

Το πρώην super model από τη Βρετανία αποφάσισε να γιορτάσει το σημαντικό ορόσημο μαζί με τις κολλητές της λίγες μέρες πριν, κάνοντας pre-birthday διακοπές στο Mustique, την «παιδική χαρά των πλούσιων και διάσημων» στις δυτικές Ινδίες.

Μαζί της ήταν και η 21χρονη κόρη της, Λίλα Μος, που ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο του μοντέλινγκ, αλλά και η καλή της φίλη Sadie Frost, με την οποία πάρταραν ξέφρενα κατά τη δεκαετία του 1990.

Στο ταξίδι ήταν, ακόμη, η Rosemary Ferguson, το μοντέλο που έγινε διατροφολόγος, η στιλίστρια Katy England, η σχεδιάστρια λουλουδιών Flora Starkey, η διευθύντρια casting μόδας Jess Shallet και η σχεδιάστρια Jess Morris.

Η παρέα των γυναικών επέλεξε έναν πιο «πνευματικό» τρόπο να γιορτάσει, χωρίς τρελά πάρτι και αλκοόλ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram η Frost.

Η Κέιτ Μος, η οποία λάνσαρε το wellness brand της Cosmoss το 2022, ντύθηκε «πνευματική πολεμίστρια», φορώντας ένα λουλουδένιο στέμμα στο κεφάλι και παρόμοιο κολιέ γύρω από τον λαιμό της, ενώ κάθισε σταυροπόδι στην άμμο ανάμεσα σε έναν κύκλο που δημιούργησαν οι φίλες της στην παραλία. Μπροστά της βλέπουμε ένα τεράστιο κοχύλι, ενώ φορά ένα αέρινο μαύρο φόρεμα και κοσμήματα.

«Μεγάλη, πια, αγαπημένη μου Κέιτ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η καλή της φίλη.

«Ήταν τόσο-τόσο ξεχωριστό που γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου με μερικούς από τους όμορφους φίλους μας… Υπήρχε τόσο πολύ κέφι και γέλιο στον εορταστικό μας κύκλο. Επιπλέον, τόσες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν τόσο ωραίο που έβγαλα μερικές πρόσφατες φωτογραφίες όλων μας», πρόσθεσε η Frost.

Στις άλλες φωτογραφίες που δημοσίευσε, βλέπουμε όλες τις φίλες να φορούν μακριά, αέρινα και πολύχρωμα καλοκαιρινά φορέματα, ενώ ποζάρουν όλες μαζί τόσο στην παραλία όσο και στο εσωτερικό ενός πολυτελούς σπιτιού.

Τι είναι το Mustique, όπου γιόρτασε η Κέιτ Μος

Το Mustique έγινε το αγαπημένο καταφύγιο των jet setters από τότε που ο λόρδος Glenconner το αγόρασε τη δεκαετία του 1960 και έδωσε στην πριγκίπισσα Μαργαρίτα ένα οικόπεδο 10 στρεμμάτων ως γαμήλιο δώρο.

Το μικροσκοπικό ιδιωτικό νησί είναι το αγαπημένο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και το σπίτι των ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ και Μπράιαν Άνταμς, καθώς και του σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger.

Η μεγάλη αλλαγή της Κέιτ Μος

Η Κέιτ Μος ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της μόδας μόλις στα 14 της και μεσουράνησε κατά τη δεκαετία του ’90. Ξέφρενα πάρτι, καταχρήσεις με αλκοόλ, τσιγάρα αλλά και ναρκωτικές ουσίες την έβαλαν πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πλέον, η Κέιτ Μος είναι νηφάλια το 80% του χρόνου, πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει συνεδρίες γιόγκα. Ενώ κάποτε περιέγραφε ως αγαπημένο μέρος την πίστα, η Κέιτ Μος άφησε το Λονδίνο για την ύπαιθρο του δυτικού Oxfordshire, όπου εξασκείται στον υπερβατικό διαλογισμό και κολυμπά σε ένα «μυστικό μέρος» που χρησιμοποιούν μόνον οι ντόπιοι χωρικοί.

Το fashion icon των ’90s πιστεύει στη δύναμη των θετικών επιβεβαιώσεων για τη βελτίωση της οπτικής του ατόμου, με το «να αγκαλιάζεις το άγνωστο» και το «να εμπιστεύεσαι το σύμπαν και θα σε οδηγήσει» να είναι ανάμεσα στις αγαπημένες της σκέψεις.

Διαβάστε ακόμη: