Έναν ανεπάγγελτο Πρόεδρο ομάδας Γ´ Εθνικής κατηγορίας της Πελοποννήσου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε περίεργη και ύποπτη ανοιχτή γραμμή με «παράγοντα» των Δωδεκανήσων, φέρεται να διερευνούν από κοινού ΣΔΟΕ και Αρχή για το Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, μετά από ανώνυμες καταγγελίες που υποβλήθηκαν στις Αρχές, συνοδευόμενες από πλήθος στοιχείων!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, ο εν λόγω ποδοσφαιρικός παράγων, μολονότι δεν εργάζεται και αποτελεί «τρόφιμο» των καφέ της πόλης της Πελοποννήσου, εντούτοις δηλώνει ότι συντηρεί ποδοσφαιρική ομάδα το μπάτζετ της οποίας υπερβαίνει τις 300 χιλιάδες ετησίως, ποσόν που αδυνατεί να δικαιολογήσει!

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την καταγγελία στις Αρχές, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με «παράγοντα» των Δωδεκανήσων, το όνομα του οποίου επικαλείται ακόμη και μέσα στα αποδυτήρια, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και σε πολύ γνωστούς μάνατζερ παικτών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές θα ξεκινήσουν έρευνα που αφορά το πόθεν έσχες του Προέδρου της τοπικής ομάδας και θα υπάρξει έλεγχος των φορολογικών του δηλώσεων και των τραπεζικών λογαριασμών!

Επιπροσθέτως θα ελεγχθούν τυχόν συναλλαγές – πάσης φύσης- και με τον «θεσμικό παράγοντα» των Δωδεκανήσων, για τον βίο και την πολιτεία του οποίου «βοά ο τόπος»!

Διαβάστε ακόμη: