Συνεχίζονται οι έρευνες οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, για τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο (13/1) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίστηκαν κάτω από το νερό. Εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη.

Ταυτόχρονα οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και από την Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή, καθοδηγούμενη πάντα από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Το καλό είναι ότι επειδή εξετάστηκε το τηλέφωνο της αδερφής του Μπάμπη το οποίο ήταν συνδεδεμένο το iCloud με το τηλέφωνο του 31χρονου έχει επικεντρωθεί η Αστυνομία μέσω του στίγματος σε συγκεκριμένη περιοχή» τόνισε μιλώντας στον Alpha, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, ένα πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση» και υπογράμμισε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

«Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα μία χαρά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης» συμπλήρωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Διαβάστε ακόμη: