Η Κέιτ Μος έκανε μια σούπερ σέξι εμφάνιση στα ετήσια βραβεία Albie στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης που συζητήθηκε ενώ έκανε όλα τα φλας να αστράψουν.

Το 49χρονο πρώην supermodel βρέθηκε στην φιλανθρωπική εκδήλωση του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνει μαζί με άλλους σταρ από τον χώρο του θεάματος αλλά και της μόδας.

Για την λαμπερή περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα nude, διάφανο φόρεμα, με βολάν στον λαιμό και φουσκωτά μανίκια τρία-τέταρτα. Ήταν see-through στο στήθος και στα πόδια, ενώ η ίδια επέλεξε να μην φορέσει σουτιέν, αφήνοντας λίγα στη φαντασία.

Συνδύασε το σέξι, αιθέριο φόρεμά της με ψηλές, χρυσές πλατφόρμες, metallic clutch και λαμπερά, statement βραχιόλια. Είχε τα ξανθά μαλλιά της ίσια κάτω ενώ το μακιγιάζ της κινούταν σε nude, φυσικές αποχρώσεις.

Η ίδια πόζαρε με την «βασίλισσα του μακιγιάζ» Σάρλοτ Τίλμπερι αλλά και όλους τους λαμπερούς καλεσμένους του Clooney Foundation.

Η αποκαλυπτική της εμφάνιση θύμισε τον παλιό, καλό της εαυτό ως μοντέλο, μετά τις ατυχείς φωτογραφίες των παπαράτσι με το τσιγάρο στο χέρι που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Διαβάστε ακόμη: