Η 54χρονη σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον, μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, φορώντας μεταξύ άλλων μαύρα εσώρουχα και Saint Laurent oversized κοστούμι.

Μπορεί τα «Φιλαράκια» να έχουν τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο συνεχίζει να επηρεάζει με το στιλ της τις εκατομμύρια fashionistas ανά τον κόσμο. Από τότε που την πρωτοείδαμε στα «Φιλαράκια» ερωτευτήκαμε το στιλ της. Υποδυόμενη τη Ρέιτσελ αναδείχθηκε στο απόλυτο style icon των ‘90s και early ‘00s και τα ντυσίματά της κέρδισαν επάξια μια θέση στο mood board των φανατικών του στιλ.

Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Ζόι Γκρόσμαν και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο Instagram.

H Tζένιφερ Άνιστον εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση -Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και γόβες

Στη συνέντευξη της η Τζένιφερ Άνιστον σημείωσε: «Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική για όσα αφήνω να υπάρχουν στο μυαλό μου».

Το CR Fashion Book τονίζει για την Τζένιφερ Άνιστον: «Ειλικρινής, γοητευτική, προσγειωμένη και διάσημη φίλη για πολλούς (για να μην αναφέρουμε οξυδερκής επιχειρηματίας και επενδυτής), είναι ένα καλό πρότυπο για γενιές».

Μετά από τρεις δεκαετίες στο Χόλιγουντ, το αστέρι της Τζένιφερ Άνιστον συνεχίζει να λάμπει όσο ποτέ άλλοτε. «Απλά αγαπώ τα όμορφα μαλλιά» δηλώνει η ίδια στη συνέντευξή της με τον διάσημο κομμωτή της Chris McMillan να επιμελείται τα μαλλιά της στη φωτογράφιση.

«Η Lola ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του πρώτου μου αυτοκινήτου όταν μετακόμισα στην Καλιφόρνια. Η Λόλα έγινε παρατσούκλι για μένα και όταν ήρθε η ώρα να βρω όνομα για την εταιρεία μου, ένιωσα σαν το τέλειο όνομα για τη σειρά περιποίησης μαλλιών μου» εξηγεί η Τζένιφερ Άνιστον για την εταιρία της «LolaVie».

Η φωτογράφιση που συνόδευσε τη συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού η Τζένιφερ Άνιστον δεν παρέλειψε να αποδείξει ότι διατηρεί ένα εκπληκτικό σώμα -άλλωστε είναι γνωστό ότι η ηθοποιός είναι fan της άσκησης.

Μεταξύ άλλων, η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε μόνο με ένα oversized σακάκι Saint Laurent και γόβες απογειώνοντας το ανδρόγυνο look.