Η Κέιτ Μος μπορεί να μην θεωρεί πλέον τον εαυτό της ως «party girl» και να έχει γίνει γκουρού ευεξίας, ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει όλες τις κακές συνήθειες, μία εξ αυτών και το κάπνισμα.

Καθώς πλησιάζουν τα 50α της γενέθλια, το διάσημο μοντέλο ζει μια πολύ διαφορετική ζωή από το κορίτσι των ’90s που το όνομά του συνδέθηκε με καταχρήσεις και φυσικά τα ατελείωτα πάρτι. Η 49χρονη Μος έχει ιδρύσει τη δική της μάρκα ευεξίας με την ονομασία Cosmoss, όπου πουλάει διάφορα προϊόντα ομορφιάς με ιδιόρρυθμα ονόματα, όπως «Sacred Mist» και «Golden Nectar».

Έχει επίσης υιοθετήσει την πρακτική του «moonbathing» – ξαπλώνει κάτω από το φως του φεγγαριού για να απορροφήσει τη σεληνιακή του ενέργεια – και πιστεύει στην δύναμη των κρυστάλλων.

Μιλώντας στους Sunday Times, είπε: «Βάζω όλους τους κρυστάλλους μου σε έναν δίσκο και τους βγάζω έξω στον κήπο. Με αυτό τον τρόπο φορτίζω τους κρυστάλλους».

Η Κέιτ Μος έχοντας αφήσει πίσω της τις πίστες χορού, έχει εγκαταλείψει πλέον το Λονδίνο για την ύπαιθρο του δυτικού Οξφορντσάιρ, όπου συνηθίζει να κάνει υπερβατικό διαλογισμό και κάνει μπάνιο σε ένα «μυστικό μέρος» που χρησιμοποιούν μόνο οι ντόπιοι χωρικοί.

Το είδωλο της μόδας πιστεύει επίσης στη δύναμη των θετικών επιβεβαιώσεων για τη βελτίωση των προοπτικών του ατόμου, με τις φράσεις «αγκαλιάστε το άγνωστο» και «εμπιστευτείτε το σύμπαν και αυτό θα σας δείξει το δρόμο» να είναι μεταξύ των αγαπημένων της.

Η συνήθεια που δεν κόβει η Κέιτ Μος

Ωστόσο, παρά τον νέο τρόπο ζωής της που μοιάζει με τον τρόπο ζωής της Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κέιτ Μος επιτρέπει στον εαυτό της να διατηρεί μια κακιά συνήθεια.

«Εξακολουθώ να καπνίζω περιστασιακά» δήλωσε το διάσημο μοντέλο στους Sunday Times. «Έχω ακούσει πως όταν το σταματάς, μπορείς πραγματικά να το δεις τη διαφορά στο δέρμα σου. Αλλά δεν έχω σταματήσει ακόμα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε «άρνηση» για τα επερχόμενα 50α της γενέθλια τον Ιανουάριο του 2024. «Δεν κλείνω τα 50» αστειεύτηκε. «Όχι, δεν το σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι 50 ετών».

Ερωτηθείσα επίσης εάν έχει υποκύψει σε αισθητικές παρεμβάσεις, όπως filler ή botox, το διάσημο μοντέλο απάντησε: «Au naturel. Επόμενο».

Το «όριό» της στις βραδινές εξόδους

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κέιτ Μος αποκάλυψε πως στις νυχτερινές της εξόδους, φεύγει πάντα τα μεσάνυχτα και εξήγησε τον λόγο: «Όταν βγαίνω έξω, φεύγω τα μεσάνυχτα – αυτό είναι το όριό μου. Έχω δει τους πάντες, όλοι μου έχουν μιλήσει. Μετά από αυτή την ώρα, ο κόσμος αρχίζει να επαναλαμβάνεται. Οπότε, τότε πηγαίνω σπίτι μου».

Διαβάστε ακόμη: