Σας έγραφα τις προάλλες για ένα σύλλογο της Αθήνας, περιβαλλοντικό-πολιτιστικό ή ‘περιβαλλοντικό-πολιτιστικό’ σε εισαγωγικά, που ονομάζεται ΕΛΛΕΤ (οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό) και στον οποίο ως εκπρόσωπος, εμφανίζεται η υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, μία κυρία Ειρήνη Φρεζάδου.

Σας αποκάλυψα ακόμη ότι μέσω της ΕΛΛΕΤ, η υποψήφια αυτή έχει προσφύγει εναντίον του Δήμου Αθηναίων στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρώσει νόμιμη άδεια δόμησης που εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων που -αν θυμάστε- έχει Δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος θεωρείται και φαβορί για επανεκλογή.

Συνεπώς η περιώνυμη κυρία Φρεζάδου, προσέφυγε κατά του Δημάρχου της, ο οποίος την έχρισε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.

Άρα εμμέσως πλην σαφώς προσέφυγε και κατά του εαυτού της, σε μία …έκρηξη πολιτικής και βαθύτατα ψυχαναλυτικής ανεξήγητης παραδοξολογίας που παραπέμπει σε ατομικό και συλλογικό ασυνείδητο.

Προφανώς χρειαζόμαστε ένα Φρόιντ, ένα Άντλερ, έστω ένα Καρλ Γιούνγκ για να τα εξηγήσει όλα αυτά, αλλά δυστυχώς είναι μακαρίτες οι κορυφαίοι ψυχαναλυτές του 20ου αιώνα.

Πάντως ένας συνυποψήφιος της κας Φρεζάδου πρόσφατα αναρωτήθηκε: «μα καλά, ποιος τη φόρτωσε αυτή την …ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμαρχο, δεν είμαστε καλά!» και πρόσθεσε πως υποψιάζεται τον ‘προξενητή’ και θα τον κατονομάσει προσεχώς.

Ο ίδιος συνυποψήφιος πάντως αποκάλυψε μονολογώντας φωναχτά πως η κα Φρεζάδου αλλά και κάποιοι στενοί φίλοι της, έχουν κάτι σοβαρά ….υπόλοιπα από πολεοδομικούς ελέγχους σε προνομιακή πολυκατοικία στο Κουκάκι με τα πολύ ακριβά Airbnb.

Εκεί έχουν -λέει- πέσει και πρόστιμα και εντολές επανόρθωσης για καραμπινάτες παρανομίες.

Ισχυρίζεται μάλιστα ο συνυποψήφιος, πως από τα πολλά λεφτά του Airbnb ξεκινούν όλες αυτές οι «πολιτιστικές ευαισθησίες και προσφυγές» και όχι επειδή νοστάλγησε ξαφνικά η κα Φρεζάδου την όμορφη Αθήνα του Τσίλλερ, του Κλεάνθη, του Πικιώνη και του Άρη Κωνσταντινίδη.

Εγώ είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και απλά και μόνο τα μεταφέρω αυτά που λέει ο συνυποψήφιος.

Θυμίζω επίσης, πως όπως μου είπε το ίδιο πρόσωπο, την αξιαγάπητη Ειρήνη, οι συνυποψήφιοί της την αποκαλούν χιουμοριστικά προφανώς, «κα Φρέζα» και «κα Γαργαρέττα», υποθέτω λόγω της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται που ονομάζεται και Γαργαρέττα και για όσους δεν θυμούνται, άλλωστε αυτή είναι η παλιά ονομασία του Κουκακίου.

Τώρα ύστερα από όλα αυτά, γιατί εγώ, όντας πάντοτε καλοπροαίρετος, πιστεύω πως θα υπάρξει συνέχεια και μάλιστα σοβαρή σε πολλά επίπεδα;

Διαβάστε ακόμη: