Η Ντέβα Κασέλ είναι μόνο 19 χρονών και έχει ήδη περπατήσει σε πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, μπορεί να χρωστά πολλά στους διάσημους γονείς της για την αστραπιαία επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά εκτός από τα δύο της επίθετα, ένα μεγάλο όπλο της είναι και το περιζήτητο πρόσωπό της.

Ως «μούσα» του οίκου Dior, «μαγνήτισε» τα βλέμματα όσων παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Θύμισε αρκετά την μητέρα της σε νεαρή ηλικία, καθώς περπατούσε και πόζαρε μέσα σε ένα μαύρο σύνολο.

Με τη σειρά της, η Ιταλίδα σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, αποθέωσε την κόρη της, αναρτώντας στιγμιότυπα της μικρής Ντέβα στο Instagram της, με τους πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους.

Η viral πασαρέλα της στο νησί των Συρακουσών


Η είσοδος της Κασέλ στο μόντελινγκ έγινε σχετικά αθόρυβα, μέχρι την πασαρέλα της τον Ιούλιο του 2022. Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η Κασέλ περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και όσους παρακολούθησαν βίντεο από το σόου μόδας.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η ομοιότητα της Κασέλ με τη μητέρα της, αφού τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της θυμίζουν πολύ τη μεσογειακή ομορφιά της Μόνικα Μπελούτσι. Φορώντας ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Ντέβα περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών.

Διαβάστε ακόμη: