Επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», μετά την απουσία του την προηγούμενη ημέρα.

Όπως αποκάλυψε, η αιτία της απουσίας του ήταν επειδή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να αφαιρέσει μια κύστη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που τον είχε παροτρύνει να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη, ενώ αρχικά είχε αμελήσει να το φροντίσει.

«Κατερίνα, το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής».

Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 ανακάλυψα τη σεξουαλικότητά μου, πριν είχα σχέσεις με κοπέλες»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω υποταχθεί στην τηλεόραση με τους δικούς μου κανόνες»

Διαβάστε ακόμη: