Εάν διερωτάσθε γιατί πέφτει τέτοιο γλείψιμο στον Μυλωνά και την παρέα του από την πλειονότητα των ΜΜΕ της χώρας, μην το πολυσκέφτεστε, η απάντηση είναι απλή!

Ο Μυλωνάς και η παρέα του κατάντησαν την τράπεζα «χαρά της Διαπλοκής» και τους εαυτούς τους «Yesmen» του συστήματος!

Στην κυριολεξία όποια πέτρα κι αν σηκώσεις σε κάθε επιχειρηματικό ντηλ στη χώρα, είτε μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών, είτε μεταξύ Ελλήνων με ξένους, θα την βρεις από κάτω!

Πρώτη – πρώτη στις χρηματοδοτήσεις, άγνωστο πράγματι με τι εγγυήσεις και εμπράγματες εξασφαλίσεις!

Αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία, καθώς τα χατίρια, οι εξυπηρετήσεις και τα νταραβέρια των επιλεκτικών χρηματοδοτήσεων, την ώρα που για υγιείς μεσαίες επιχειρήσεις οι κάνουλες είναι κλειστές, αποσκοπούν στην εξωθεσμική «προστασία» και την πάση θυσία διατήρηση της καρέκλας!

Έτσι βλέπουμε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που εξάρουν την Διοίκηση Μυλωνά και στέκονται ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Εθνικής και την είσοδο στο μετοχικό κεφάλαιο Ελλήνων και ξένων επενδυτών, επιχειρηματιών και εφοπλιστών!

Στο μυαλό τους – και στην τσέπη τους- θέλουν μόνιμα μια Εθνική κρατικοδίαιτη, όπου κάποιοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια, προνομιακά, εις βάρος των πολλών και των φορολογουμένων πολιτών!

Και θα παραμένει εσαεί μια διοίκηση ανεπαρκής, ενδοτική, που άγεται και φέρεται από τα συμφέροντα, κομματικά, πολιτικά, επιχειρηματικά!

Διαβάστε ακόμη: