Ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα στοιχεία από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τη γυναικοκτονία της 59χρονης Αναστασίας από τον σύζυγό της στην Προσοτσάνη Δράμας τη Δευτέρα το βράδυ.

Σύμφωνα με αυτό, ο 64χρονος -ο οποίος αφού τη σκότωσε έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του- κατάφερε δύο θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον  ιατροδικαστή Νίκος Κιφνίδη που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 59χρονης, «ο δράστης την πυροβόλησε στο σαλόνι. Μια φορά στο ύψος της πλάτης και μια φορά στον θώρακα». Μάλιστα το χτύπημα στον θώρακα προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες τόσο στην καρδιά όσο και στους πνεύμονές της.

Όπως σημειώνει ο κ. Κιφνίδης, «το σώμα της γυναίκας δεν φέρει ούτε εκχυμώσεις αλλά ούτε και εκδορές», κάτι που φανερώνει ότι η 59χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ότι δεν προηγήθηκε πάλη πριν από το φονικό.

Ακολούθως ο 64χρονος «κατευθύνθηκε στη μπάνιο, όπου και έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, με σφαίρα στην κοιλιακή χώρα». Μάλιστα έγκυρες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 64χρονος χρησιμοποίησε και τη μασιά από το τζάκι του σπιτιού προκειμένου να καταφέρει να τραβήξει τη σκανδάλη και να βάλει τέλος στη ζωή του.