«Θρίλερ» στην Δράμα, στην περιοχή της Προσοτσάνης, με ένα νεκρό ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την ΕΛ.ΑΣ., ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια, ενώ η κόρη τους ήταν εκείνη που τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής.

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Το σπίτι στην Προσοτσάνη Δράμας, παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής για να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου.

Όπως αναφέρει το GRTimes, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στο σαλόνι και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του στο μπάνιο.

Όπως λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού απ’ έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Για τον λόγο αυτό, είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία», σημειώνει.